WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd klassiek zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II, Rock/popeffecten EVT, didactiek EVT. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu en/of lees gerust haar Curriculum Vitae.

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) voor de tweede keer gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer, gehuurd van het NV Bergkwartier (foto 2,3,4).

Tweede leslocatie (foto 1):

  • Op vrijdagmiddag in de even weken en op woensdagmiddag en avond in de oneven weken wordt er zangles gegeven in lokaal  205 bij Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer. Een locatie met vleugel en geluidsinstallatie. 

Klik op de foto voor een vergroting.  

Project – Workshop – Extra’s

Zangleerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Daarnaast is het mogelijk om eens in de twee maanden deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" (foto 2) of "Zingen met een Popband/gitarist" (foto 1) of "Liedklas met pianist" (foto 3).  Staging en leren performen kan door deelname aan speciale workshops i.s.m. ondermeer Ilse van Theater aan de Lijn. In praktijk kan dit worden gebracht bij aanvragen bij de Zangstudio voor een optreden, zoals bij Lintjesregen in 2018. 

Wil je leren zingen in een ensemble? Meld je aan voor ensemble Colla Voce.                                               (Klik op de foto voor een vergroting. Clipje klassiek zang  en popzang lintjesregen 2018) 

 

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten. Klik op de foto's om Dominique, Noor en Jennifer om te beluisteren.

 

Sarah McLachlan - In the arms of an angel

Addicted to you (Avvicii)

Jealous (Labrinth)

Stichting Zangcultuur

Sinds eind november 2014 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Bij het Notarieel passeerde de akte echter pas op 15-02-2018. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke (foto 1,2) als het project "Happy Days". De activiteit in 2018 is "Zing Nederlands met me in Deventer" (ZNID). Kijk op www.deventerzingt.nl voor meer informatie.

In december vinden de laatste edities van ZNID 2018 plaats. De foto's worden geëxposeerd op de ISK en vanaf december bij de Leeuwenkuil. We hopen deze nog te mogen exposeren in het stadhuis. Momenteel hebben 334 mensen deelgenomen, waarvan 109 nieuwe Nederlanders van buitenlandse afkomst (foto 3,4,5).                                                    Klik op de foto voor een vergroting.

Nieuws & Nieuw

Nieuws & Nieuw in 2018-2019 -  De Zangstudio bestaat 25 jaar in 2019!
De Zangstudio: 

  • Wil je graag Zangles met Piano en/of Zangles met Gitaar, mail info@annemiekebrouwer.nl Annemieke is erg voor zingen en jezelf begeleiden. 
  • Rowena Dokter zingt in de talentklas: TalentXklas
  • Nieuw in cursusjaar 2018-2019: Groepslessen in masterclassvorm op de zaterdagochtend! Info volgt.
  • Voor 2019 zijn we bezig met de voorbereidingen voor een Pelgrimage, waarbij er liederen gezongen worden uit de Moderne Devotie. We hopen in 2018 al kennismakingsdagen te kunnen organiseren, waarbij je de liederen leert zingen, ademsessies gegeven worden, stiltewandelingen gelopen worden. Deze kennismakingsdagen zijn met één overnachting.  Locatie: voormalige Abdij Sion 

Klik op de foto van Rowena Dokter voor haar optreden tijdens de jam van de Popschool tijdens de eerste Muziekmaakdag 3-2-2019. Zij is bandzangeres bij de Popschool en zangleerling bij de Zangstudio.

 
 
 
Binnenkort komt links op de pagina weer het venster naar de facebookpagina van de Zangstudio afdeling jongeren. De agenda gaat naar rechts met de tweets er weer onder. De videoclipjes zullen weer worden verwijderd.
Aansluitend is de website weer als voor de spamstorm. De website was net extra beveiligd volgens de AVG regeling in december 2018. We denken nu ook tegen een spamstorm beschermd te zijn. 
 
Gedurende dit jaar zullen er onder het kopje “Inspiratoren van de Zangstudio” onderaan deze pagina elke keer een belangrijke collega of onderwerp aan bod komen, die van grote invloed zijn geweest in de afgelopen 25 jaar.
 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neil Semer: De foto’s zijn van de Masterclass 2013/2014.

Ook deze zomer zal ik weer deelnemen.