WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu.

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) voor de tweede keer gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer. Op woensdag in de oneven weken wordt er vanaf 16.30 tot 21.00 uur les gegeven in lokaal 205 in de Leeuwenkuil, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer

* Voor workshops worden ruimtes elders gehuurd zoals o.a. bij Kunstencentrum De Leeuwenkuil.  (Klik op de foto voor een vergroting).

Project – Workshop 2016-2017

Leerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen ook deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Eens in de twee maanden is het ook mogelijk om deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" of "Zingen met een Popband".                                                                                                                                     

Klik op de foto voor een vergroting.

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten. Klik op de foto's om Dominique, Noor, Jennifer en (8-jarige) Fenja te beluisteren.

Inspirate

 

C'est l'extase langoureuse

(C.Debussy)

https://www.youtube.com/watch?v=b3EJks7TNGM

Stichting Zangcultuur

Sinds 15-2-2015 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke als het project "Happy Days". Projecten en activiteiten die in de pen zitten voor 2017 zijn: "Zing je Nederlands me Me" en wederom kidsevent "Vocal Joy".

 

 

20160707_14513920160707_145348

Zangcultuur foto 17-7Zangcultuur 2

 

Nieuws & nieuw 2017

In het aanbod van De Zangstudio:

In juli heeft Annemieke haar 2de certificaat van de Kurt Thomascursus ontvangen. Ze is gelijk het nieuwe klassiek ensemble Colla Voce gestart op verzoek van Stichting Zangcultuur Deventer. De repetities zijn op de eerste zaterdag van de maand. Interesse? Mail gerust naar info@zangcultuur.nl

Meer Nieuws & Nieuw volgt er in oktober 2017.


Nieuwsbrief

September, 2017


meer agenda

>