WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu.

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) voor de tweede keer gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer (foto 4,5,6).

Extra leslocatie (foto 1,2,3):

 • Op dinsdagavond in de even weken en op woensdagmiddag en avond in de oneven weken wordt er zangles gegeven in lokaal 314 en 205 in de Leeuwenkuil, in de Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer. Een locatie met vleugel en geluidsinstallatie.

* De activiteit Zing Nederlands met me in Deventer van Stichting Zangcultuur Deventer vindt plaats in het Burgercafé van het Burgerweeshuis.

Klik op de foto voor een vergroting.

Project – Workshop

Leerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen ook deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Eens in de twee maanden is het ook mogelijk om deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" of "Zingen met een Popband".                                                                                                                                     

Klik op de foto voor een vergroting.

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten. Klik op de foto's om Dominique, Noor, Jennifer en (8-jarige) Fenja te beluisteren.

Stichting Zangcultuur

Sinds 15-2-2015 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke als het project "Happy Days". De activiteit in 2018 is "Zing Nederlands met me in Deventer". Kijk op www.deventerzingt.nl voor meer informatie.

 

 

Klik op de foto voor een vergroting.

 

 

Nieuws & Nieuw

Nieuws & Nieuw in 2017-2018-2019 -  De Zangstudio bestaat 25 jaar in 2019!
De Zangstudio: 

 • We hebben een nieuwe gitarist Siebren Zijlstra en vermoedelijk ook nieuwe Houseband voor "Zingen met een Popband" met Siebren, Taco van Dijk, drummer en Remco, electrische gitaar, Hans van der Heide, basgitaar.
 • Op 20 juli 2018 is er weer de tweede Zangles met barokensemble in 2018. 
 • Op 26 april 2018 treden drie zangleerlingen Ingrid, Matthea en Karin en Annemieke en de begeleiders van Stichting Zangcultuur Deventer op bij de Lintjesregen in de Lebuinuskerk in Deventer.
 • Voor 2019 zijn we bezig met de voorbereidingen voor een Pelgrimage, waarbij er liederen gezongen worden uit de Moderne Devotie. We hopen in 2018 al kennismakingsdagen te kunnen organiseren, waarbij je de liederen leert zingen, ademsessies gegeven worden, stiltewandelingen gelopen worden. Deze kennismakingsdagen zijn met één overnachting.  Locatie: voormalige Abdij Sion  

Stichting Zangcultuur Deventer: Op zondag 27-05-2018 kun je weer deelnemen aan Zing Nederlands met me in Deventer. Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk via www.deventerzingt.nl Wat houdt het in? Bekijk gerust eens de aftermovie.

 


Nieuwsbrief

April, 2018

 • 6

  09:30 - 00:00 Op Huize OsingaZangles met Barokensemble

 • 7

  10:30 - 00:00 Op Leeuwenkuil, lokaal 205 Keizerstraat DeventerRepetitie ensemble Colla Voce (SZD)

 • 26

  09:30 - 00:00 Op Lebuinuskerk Grote Markt in DeventerGevraagd om op te treden tijdens Lintjesregen


meer agenda

>