WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu.

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) voor de tweede keer gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer. Op woensdag in de oneven weken wordt er vanaf 16.30 tot 21.00 uur les gegeven in lokaal 205 in voormalig kunstencentrum deLeeuwenkuil, nu geheten, in de Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer.

* Voor workshops worden ruimtes elders gehuurd zoals o.a. bij het voormalige Kunstencentrum De Leeuwenkuil, nu Kunstcircuit geheten.  (Klik op de foto voor een vergroting).

Project – Workshop 2016-2017

Leerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen ook deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Eens in de twee maanden is het ook mogelijk om deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" of "Zingen met een Popband".                                                                                                                                     

Klik op de foto voor een vergroting.

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten. Klik op de foto's om Dominique, Noor, Jennifer en (8-jarige) Fenja te beluisteren.

Stichting Zangcultuur

Sinds 15-2-2015 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke als het project "Happy Days". Projecten en activiteiten die in de pen zitten voor 2017 zijn: het ensemble Colla Voce  en het project "Zing Nederlands met me" i.s.m. de Leewenkuil e.a.

 

 

20160707_14513920160707_145348

Zangcultuur foto 17-7Zangcultuur 2

 

Nieuws & nieuw 2017-2018-2019

Nieuws & Nieuw in 2017-2018-2019 -  De Zangstudio bestaat 25 jaar in 2019!

De Zangstudio: Half november volgt er informatie over de Houseband, waar er gezocht wordt naar nieuwe begeleiders en wel een gitarist voor de workshop van 26 november en een drummer per 2018. Onze drummer gaat verhuizen naar Tilburg.                                    

Het barokensemble start op 11 november weer voor het eerst in het nieuwe cursusjaar 2017-2018. 

Momenteel coacht Annemieke elke woensdag de samenzang voor de viering op de woensdag bij Abdij Nieuw Sion (pilot). De organisatie daar wil de wens "Een Stille Voettocht met liederen uit de Moderne Devotie" faciliteren door een overnachtingsmogelijkheid bij de Abdij (2019). *Er is een wens vanuit leerlingen om twee dagen hier proef te draaien met op het programma: ademsessies - gregoriaans - stiltewandelingen (2018).

Stichting Zangcultuur Deventer: In juli heeft Annemieke haar 2de certificaat van de Kurt Thomascursus ontvangen. Ze is gelijk het nieuwe klassiek ensemble Colla Voce gestart op verzoek van Stichting Zangcultuur Deventer. Interesse? Meer informatie is te lezen in de agenda.

Het project "Zing Nederlands met me" vindt bij genoeg sponsoring plaats in 2018 in het Burgercafé. Voorbereidingen vinden momenteel plaats.                                                                                            

 


Nieuwsbrief

November, 2017


meer agenda

>