Vocale Projecten

Een project is een door de leerling en docente gezamelijk bestudeerd thema met een afsluitende uitvoering. Een project bestaat vaak uit gezamelijke zanglessen en workshops in aanloop naar een concert toe.

Als je meedoet met een Vocaal Project leer je om op te treden en te zingen met begeleiding. Voor velen een echte uitdaging!

 

Kleine Projecten:

Momenteel is het mogelijk om, als je er aan toe bent, op te treden bij diverse gelegenheden. In 2019 was dit bij de Muziekmaakdag op 3-2 in de kleine zaal van de Schouwburg en tijdens DOP op 2-3 in de foyer van de Schouwburg. Binnenkort volgt er meer informatie over nieuwe mogelijkheden.

Zangleerlingen uit de TalentXLklas treden ook op tijdens de speciale Talent XLconcerten. In 2019 zijn deze optredens in de Schouwburg op 17-03 en 02-06-2019. Zangleerling Rowena Dokter neemt er aan deel. 

 

 

 

 

 

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.