VOCALE JAZZ PROJECTEN

Jubileumleerlingenconcert 15-2-2015

Februari 2013:

Februari 2009:

 

Vocale Projecten naast de zanglessen. 

Een project is een door de leerling en docente gezamelijk bestudeerd thema met een afsluitende uitvoering. Een project bestaat vaak uit gezamelijke zanglessen en workshops in aanloop naar een concert toe.

Als je ver genoeg bent, kun je meedoen met een Vocaal Project. Je leert om op te treden en te zingen met begeleiders. Van deze begeleiders krijg je ook aanwijzingen over interpretatie en performance. Het verdiept t zingen nog meer. Voor velen een enorme uitdaging!

 

Kleine Projecten:

Momenteel is het mogelijk om, als je er aan toe bent, op te treden op koopzondagen bij de Beleefwinkel Roemar in de Walstraat.

Het betreft een kleine locatie, waar een relatief klein programmaatje verzorgd wordt per koopzondag. Als je hier graag aan deel wilt nemen en  je bent al zangleerling bij de Zangstudio, kun je je ook aanmelden via onderstaand inschrijfformulier o.v.v. “Optreden op koopzondagen”. Voorbereidingen vinden in repetities en workshops plaats.

 

Luister bij Audio/Video naar afsluitingen van projecten.

 

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

 

 kunstkeur_1