WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd klassiek zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II, Rock/popeffecten EVT, didactiek EVT. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu en/of lees gerust haar Curriculum Vitae 2019

Zangstudio Annemieke Brouwer is gecertificeerd als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo. 

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer, gehuurd van het NV Bergkwartier (foto 2,3,4).

Tweede leslocatie (foto 1):

 • Elke  vrijdagmiddag c.q. avond en op maandagmiddag & avond wordt er zangles in Deventer gegeven in lokaal  205 bij Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer. Een locatie met vleugel en geluidsinstallatie. 

Klik op de foto voor een vergroting.  

Project – Workshop – Extra’s

Zangleerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Daarnaast is het mogelijk om eens in de twee maanden deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" (foto 4) of "Zingen met een Popband/gitarist" (foto 1,5) of deelnemen aan het dickensfestival (foto 6). Staging en leren performen kan door deelname aan speciale workshops. In praktijk kan dit worden gebracht bij aanvragen bij de Zangstudio voor een optreden, zoals o.a. bij Lintjesregen in 2018, koffieconcertjes als in Gorssel 2022 etc. (Klik op de foto voor een vergroting of voor de muziek).

20 jarig Jubileum

 

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten ofwel je krijgt "Zangles in Deventer met een optreden".

Klik op de foto's om grotendeels oud-zangleerlingen Dominique & Noor (VT-markt), Jennifer (The Voicekids) en Eavan (muziekexamen Havo) en de Liedjesgroep met Marie te beluisteren. 

Stichting Zangcultuur

Sinds eind november 2014 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke (foto 2) als het project "Happy Days".

De activiteit in 2018 is "Zing Nederlands met me in Deventer" (ZNID) geweest. Kijk op www.deventerzingt.nl voor meer informatie. In totaal hebben 425 mensen deelgenomen, waarvan 175 nieuwe Nederlanders van buitenlandse afkomst (foto 3,4,5).  

Tijdens Corona is er opgetreden bij Wonen bij September en Humanitas verzorgingshuizen.                          Klik op de foto voor een vergroting.

Nieuws & Nieuw

Nieuws & Nieuw Cursusjaar 2023-2024

 • Live zangles is mogelijk bij Kunstcircuit in lokaal 205 en aan het Bergschild 17.
 • Wil je alles weten over de stem. Kijk gerust op het stemplatform!
 • Op 5 maart 2023 nam de Zangstudio deel aan Deventer Open Podium. Zie de prachtige recensie op de homepage.
 • Op 26 maart 2023 trad Noa op in de Penninckshoek met de Talent XLklas. Half april nam Noa met haar trio deel aan het JMCO. Ook aan het afsluitconcert d.d. 18 juni 2023 nam zij met succes deel.
 • 10 maart 2024 is weer Deventer Open Podium. Emma, Anne Sophie treden om 15.00 uur op in de Kleine Zaal van de Deventer Schouwburg.
 • 24 maart 2024  is het Talent XL concert om 14.00 uur. Noa, Mijke en Frans treden op met een trio en Jula en Noa met Duo Parte in het Penninckshuis.
 • 6 april 2024 is de voorronde van het Jeugd en Muziek Concours Oost Nederland in Almelo. Jula en Noa treden op met Duo-Parte.
 • 16-6-2024 was het laatste optreden van Talent XL leerlingen in de Penninckhoek. Zie de opname op de homepage.

 

Kijk gerust op deze website of de Zangstudio biedt, wat jij zoekt. Besluit je te starten, dan help ik je graag met mijn jarenlange ervaring op weg, jouw stem verder te ontwikkelen.

 • Klik op Individueel Aanbod in het menu, vervolgens op Zangles en alle informatie omtrent zangles, lestijd en tarieven komt in beeld.
 • In het slidedeck staat alles omtrent mogelijkheden naast de zangles beschreven.
 • Bij Over Ons in het menu lees je meer over mijn inspiratie en achtergrond.
 • De Sociale Media houden je op de hoogte over de actualiteit. 

 

 

Klik hier voor een schitterende recensie van het Deventer Open Podium 2023 optreden!  

DOP 2024:

Deventer Open Podium met popzangleerling Anne Sophie met Riptide (Vance Joy)

 
Cursusjaar 2023-2024

In 2024 bestaat de Zangstudio 30 jaar en zullen er extra activiteiten georganiseerd worden om dit te vieren. Deze worden via de Stichting Zangcultuur Deventer opgezet. Ook oud zangleerlingen zijn van harte welkom hieraan deel te nemen. Meer informatie volgt z.s.m.

Talent XL concert 16-6-2024 met zangleerling Noa en pianoleerling Jula, Duo Parte. Noa heeft bijna twee jaar zangles.

Talent XL concert 24-3-2024 Zangleerling Noa (18), Mijke (16) en Frans spelen hier uit Neun Deutschen Arien van Händel Süsser Blumen, Ambraflocken.

Talent XL concert 24-3-2024 met Après un rêve van G.Fauré, gezongen door Noa (18). Ze werd begeleid door Jula (16). Noa heeft 1,5 jaar zangles en is van een popkoor overgestapt op klassiek zang. #Deventer #TalentXL

A.s. zondag om 14.00 uur is het gratis concert van Talent XL in het Penninckshuis. Een prachtig pand met een schitterende akoestiek. Zangleerling Noa treedt er op met Duo-Parte en een trio.

#Deventer #Talentxl #Penninckshuis

Meer laden

 

Foto’s en clipjes:

Mocht er onverhoopt een foto of videoclip op deze website of sociale media staan van jou en jij die graag verwijderd zien, laat het gerust weten. Er worden geen foto’s tijdens zanglessen of workshops gemaakt, alleen sporadisch en met toestemming voor promotiemateriaal.

 

 

Nieuwsbrief

 

 

Duurzaamheid:

Als zangleerlingen een jaar zangles gevolgd hebben, koopt de Zangstudio voor deze zangleerling een boom.

Zo hoopt ze haar “eigen boompje” bij te dragen aan de duurzaamheid van de aarde. 

 

Privacybeleid

Download hier ons privacybeleid. Voor verdere vragen rondom de verwerking van jouw gegevens kun je altijd bij ons terecht.