WELKOM

Welkom op de website van Zangstudio Annemieke Brouwer en Stichting Zangcultuur Deventer. Op deze website vind je informatie over verleden, heden en toekomstige optredens, audio-en videofragmenten, foto's en de inspiratiebron. Via deze website word je ook op de hoogte gehouden van het aanbod van de Zangstudio en de Stichting Zangcultuur Deventer.

Annemieke Brouwer is gediplomeerd klassiek zangpedagoge en gecertifceerd EVTS Level I & II, Rock/popeffecten EVT, didactiek EVT. Geïnteresseerd? Kijk bij het individuele -of groeps aanbod in het menu en/of lees gerust haar Curriculum Vitae 2019

Zangstudio Annemieke Brouwer is gecertificeerd als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Deze certificeringen zijn in opdracht van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Klik voor meer informatie op het KK-logo. 

kunstkeur certificering 2012-2016

Leslocaties Zangstudio

* De Zangstudio geeft zowel overdag als s'avonds zangles aan het Bergschild 17 te Deventer, gehuurd van het NV Bergkwartier (foto 2,3,4).

Tweede leslocatie (foto 1):

  • Elke  vrijdagmiddag en op woensdagmiddag en avond in de oneven weken wordt er zangles in Deventer gegeven in lokaal  205 bij Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer. Een locatie met vleugel en geluidsinstallatie. 

Klik op de foto voor een vergroting.  

Project – Workshop – Extra’s

Zangleerlingen, die ver genoeg zijn, kunnen deelnemen aan een project vaak met een afsluitend concert. Daarnaast is het mogelijk om eens in de twee maanden deel te nemen aan "Zangles met Barokensemble" (foto 2) of "Zingen met een Popband/gitarist" (foto 1) of "Liedklas met pianist" (foto 3).  Staging en leren performen kan door deelname aan speciale workshops i.s.m. ondermeer Ilse van Theater aan de Lijn. In praktijk kan dit worden gebracht bij aanvragen bij de Zangstudio voor een optreden, zoals o.a. bij Lintjesregen in 2018 of op de Muziekmaakdag op 3-2-2019

(Klik op de foto voor een vergroting. Clipje klassiek zang  en popzang lintjesregen 2018) Klik op de foto van de pianist om een operazangleerling te kunnen beluisteren tijdens de workshop op 22-3-2019.

 

Jongeren in de Zangstudio

Wat is er leuker dan op te treden? We proberen zoveel mogelijk

die leerlingen die het leuk vinden, te laten optreden. Ze worden hiervoor goed voorbereid in

workshops en projecten ofwel je krijgt "Zangles in Deventer met een optreden".

Klik op de foto's om zangleerlingen Rowena (Talent XL optreden), Dominique & Noor (VT-markt), Jennifer (The Voicekids) en Eavan (muziekexamen Havo) te beluisteren. Rowena zingt hier All I want (Kodaline).

In the arms of an angelSarah (McLachlan)

Addicted to you (Avvicii)

Jealous (Labrinth)

Stichting Zangcultuur

Sinds eind november 2014 is Stichting Zangcultuur Deventer opgericht. Bij het Notarieel passeerde de akte echter pas op 15-02-2018. Het was een lang gekoesterde wens.

De activiteiten in 2016 zijn geweest, zowel Kidsevent "Vocal Joy", gegeven door Laura, Juliette en Annemieke (foto 1,2) als het project "Happy Days".

De activiteit in 2018 is "Zing Nederlands met me in Deventer" (ZNID) geweest. Kijk op www.deventerzingt.nl voor meer informatie. In totaal hebben 425 mensen deelgenomen, waarvan 175 nieuwe Nederlanders van buitenlandse afkomst (foto 3,4,5).            

Klik op de foto voor een vergroting.

Nieuws & Nieuw

Nieuws & Nieuw 2022

  • Live zangles is mogelijk bij Kunstcircuit in lokaal 205 en aan het Bergschild 17.
  • Kijk op deze pagina naar alle Online zang mogelijkheden!
  • Wil je alles weten over de stem. Kijk gerust op het stemplatform!
  • Mocht je een zanger(es) zoeken voor jullie bruiloft, neem gerust contact met me op. In de Zangstudio zijn diverse zangers, die graag komen zingen! Foto: Optreden Annemieke tijdens een bruiloft eind september 2021. 
  • De Zangstudio heeft een mooi koffieconcert verzorgd in het kerkje in Gorssel d.d. 26-6-2022
  • Annemieke heeft in juli 2022 vijf concerten gegeven met Vocaal Ensemble Exicon (Zie homepage)

 

Koffieconcert werd een luistergenot:
 
We kijken terug op een feestelijk koffieconcertje, waar we hele mooie reacties op kregen! Bij Menno begon de zaal zelfs mee te klappen en te wiegen. De vijf zangleerlingen, de mensen in de zaal, de pianist en ik, we genoten ervan.
 
 

Vrede en veiligheid zoekend, blijft het actueel net als in 2018 “Mag ik dan bij jou?” 

(Zing Nederlands met me georganiseerd door Stichting Zangcultuur Deventer in 2018).

Vocaal Ensemble Exicon

Deze zomer 2022 zijn er vijf concerten in Nederland gegeven naast twee optredens tijdens de korendag op 11 juni in het kader van WAK en het Masterexamen van Jurriaan Poesse. In september volgt een concert in Driever (Duitsland). Tenor Falco van Loon coacht zowel alsdat hij deelneemt aan deze concertserie.

Luisterfragment juni 2022:

https://www.facebook.com/ExiconVocaalEnsemble/videos/1059251581356952

Onder de aandacht:

Na een betoverend concert in Delden in de Oude Blasius en in Cosmos sterrenwacht Lattrop, waren wij 10-07-2022 te beluisteren om 14.00 uur & 15.30 uur met ons nieuwe zomerprogramma “Sommarnatten” in het Rijksmuseum Twenthe.

Quots uit het publiek “Even was ik een middag in de hemel”, Echt prachtig!, Betoverend mooi.

(Fotocollages van de generale repetities)

                

 

De CD “A Baltic Hike” is te verkrijgen via de website of via Annemieke Brouwer. Annemieke zingt tweede alt in dit ensemble. Meer informatie is te lezen en muziekfragmenten zijn te beluisteren op: https://www.exicon.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s en clipjes:

Mocht er onverhoopt een foto of videoclip op deze website staan van jou en jij die graag verwijderd zien, laat het gerust weten. Er worden geen foto’s tijdens zanglessen of workshops gemaakt of er wordt vooraf gevraagd of er voor promotiemateriaal enkele opnames gemaakt mogen worden.

 

Nieuwsbrief

 

 

Privacybeleid

Download hier ons privacybeleid. Voor verdere vragen rondom de verwerking van jouw gegevens kun je altijd bij ons terecht.