Stichting Zangcultuur Deventer

 

Vocale Projecten naast de zanglessen

Een project is een door de leerling en docente gezamelijk bestudeerd thema met een afsluitende uitvoering. Een project bestaat vaak uit gezamelijke zanglessen en workshops in aanloop naar het concert toe.

Als je meedoet met een Vocaal Project leer je om op te treden en te zingen met begeleiders. Van deze begeleiders krijg je ook aanwijzingen over interpretatie en performance. Dat is pas echt muziek maken!

Hier komen nieuwe projecten te staan.

 

Inschrijfformulier:

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Telefoonnummer

  Uw email (verplicht)

  Geboortedatum

  Straat en huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Bericht

  Op 24-2-2013 was de afsluiting van Klassiek en Musical zingen, een concert geven in Boerderij Strunk te Raalte. Luister bij audio/video naar het terzet uit Cosi fan Tutte A. Mozart.

  In 8-2-2009 was de afsluiting een leerlingenconcert in Huis Nieuw Rande te Deventer. Luister bij Audio/video naar een terzet en duette uit die Zauberflöte van A. Mozart.

   

  Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2012-2016) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

   

   

  kunstkeur_1