Kort projectje: Optreden bij Lintjesregen 2018 in de Lebuinuskerk.

De zangstudio was gevraagd door de gemeente om te komen optreden.

De leerlingen hebben in twee repetities met de begeleiders dit voorbereid,

buiten er in hun les een keer aan gewerkt te hebben.

Vocale Projecten naast de zanglessen

Een project is een door de leerling en docente gezamelijk bestudeerd thema met een afsluitende uitvoering. Een project bestaat vaak uit gezamelijke zanglessen en workshops in aanloop naar het concert toe.

Als je meedoet met een Vocaal Project leer je om op te treden en te zingen met begeleiders. Van deze begeleiders krijg je ook aanwijzingen over interpretatie en performance. Dat is pas echt muziek maken!

 

Kleine Projecten:

Momenteel is het mogelijk om, als je er aan toe bent, op te treden op koopzondagen bij de Beleefwinkel Roemar in de Walstraat.

Het betreft een kleine locatie, waar een relatief klein programmaatje verzorgd wordt per koopzondag. Als je hier graag aan deel wilt nemen en  je bent al zangleerling bij de Zangstudio, kun je je ook aanmelden via onderstaand inschrijfformulier o.v.v. “Optreden op koopzondagen”. Voorbereidingen vinden in repetities en workshops plaats.

 

 

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

 

 

kunstkeur_1