Kort projectje: Optreden bij Lintjesregen 2018 in de Lebuinuskerk.

De zangstudio was gevraagd door de gemeente om te komen optreden.

De leerlingen hebben in twee repetities met de begeleiders dit voorbereid,

buiten er in hun les een keer aan gewerkt te hebben.

Vocale Projecten naast de zanglessen

Een project is een door de leerling en docente gezamelijk bestudeerd thema met een afsluitende uitvoering. Een project bestaat vaak uit gezamelijke zanglessen en workshops in aanloop naar het concert toe.

Als je meedoet met een Vocaal Project leer je om op te treden en te zingen met begeleiders. Van deze begeleiders krijg je ook aanwijzingen over interpretatie en performance. Dat is pas echt muziek maken!

 

Kleine Projecten:

Momenteel is het mogelijk om, als je er aan toe bent, op te treden bij diverse gelegenheden. In 2019 was dit bij de Muziekmaakdag op 3-2 in de kleine zaal van de Schouwburg en tijdens DOP op 2-3 in de foyer van de Schouwburg. Binnenkort volgt er meer informatie over nieuwe mogelijkheden.

Zangleerlingen uit de TalentXLklas treden ook op tijdens de speciale Talent XLconcerten. In 2019 zijn deze optredens in de Schouwburg op 17-03 en 02-06-2019. Zangleerling Rowena Dokter neemt er aan deel. 

 

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

 

 

kunstkeur_1