Klassiek Zang: Groepsaanbod

WP_20150215_089

 

 

ensemble gevorderden

 

 

 

 

 

Groepszangles:

Zangles volgen in een groep is mogelijk. Sommige groepen volgen 1x vijf zanglessen, andere groepen blijven langer of komen jaarlijks terug. Deze leerlingen komen zelf met een eigen groep op les. Wil je in een groep zangles krijgen, meld je aan. Je komt op een wachtlijst. Zodra er genoeg leerlingen zijn, die bij elkaar passen qua wensen en stemmen, krijg je bericht. 

Aan te vragen via de “Vraag een les aan” button. 

Tarieven

Koorworkshops

Koorworkshop Dékoor

Voor koren:

Koorscholingscursus of -avond

Al vele jaren geef ik cursussen aan koren, waarbij ik de de cursusinhoud en cursusduur aanpas aan de behoefte en mogelijkheden van elke groep. Er is veel mogelijk; een lesprogramma van 2 uur, bijvoorbeeld ingepast in een studiedag of in een studieweekend. Ook kan er een (repetitie-)avond aan gewijd worden. 

Ik werk met eigen oefeningen en materiaal, maar ook is het mogelijk repertoire van het koor onder handen te nemen. Belangrijk is dan dat de noten gekend zijn, en dat het eenvoudige muziek is zodat er ruimte ontstaat om tijdens het zingen aandacht te vestigen op technische vaardigheden. Inmiddels hebben talloze zangers geleerd dat goede stemvorming bijdraagt aan zangplezier en aan de kwaliteit van je koor!

Vraag vrijblijvende informatie

Heb je nog vragen? Bel (0651570289) of mail me gerust; dan kan ik je van passend advies dienen. 

Mailen is mogelijk via “Vraag een les aan” button.

Tarieven:

Koorscholing

Ook regelmatige koorscholing behoort tot de mogelijkheden. Vooraf worden de wensen geïnventariseerd in overleg met de dirigent en het bestuur van het koor. In een aantal sessies wordt naar deze doelen toegewerkt. Er kan in afzonderlijke groepen gewerkt worden en er kan met twee stemgroepen apart gewerkt worden, al naar wens. Zodra de doelen bereikt zijn, worden nieuwe doelen vast gesteld wederom in overleg met de dirigent en de wensen vanuit het koor.

Koorworkshops zijn in de loop der jaren vaak meerdere keren gegeven aan o.a. Popkoor Face uit Druten, Dekoor Deventer, Jiddhish koor Leyachim Deventer.

Bedrijfsworkshops

Het programma van deze workshops gaan in overleg:
* Ademoefeningen (Ilse Middendorf: De ervaarbare adem)

* Inzingoefeningen stilstaand en vanuit beweging. Dit werkt zeer Vitaliserend
* Jazz-pop-klassieke songs, musical/liederen met basis ademtechniek. Dit werkt zeer Vitaliserend
* Bij interesse: afsluiting met improvisatie mogelijk. Dit werkt zeer Verfrissend.
* Min. aantal deelnemers: 8 – max. aantal deelnemers onbeperkt

* Duur: 1-1,5 of 2 uur
* Materiaal: Een zangflyer p.p. met de oefeningen en de jazz, pop, klassieke songs/liederen wordt verstrekt of er wordt gewerkt met een powerpoint presentatie.
* Een vervolg is mogelijk.

Een voorbeeld van een mogelijke powerpoint presentatie. Het thema was gekozen voor het bedrijf “Verzuim Stopt” met vitalisatie hoog in het vaandel. Thema’s en liederen worden in overleg gekozen:

 

Bedrijfsworkshop: Een-vitaliserende-Metamorfose

Aan te vragen via de “Vraag een les aan” button.

Tarieven in overleg. Afhankelijk van tijdsduur, locatie en wensen.

Ensemble-lessen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is mogelijk om zangles met Barokensemble te volgen als je zangles volgt bij de Zangstudio. Vraag in jouw zangles naar de mogelijkheden.

 

 

Zoekt jouw koor in een invaldirigente, Annemieke komt graag invallen.

 

In 2016 en 2017 heeft Annemieke de KT-cursus gevolgd.

                           
 
 
               

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

     

 

 

 

Zangstudio Annemieke Brouwer is voor vier jaar (2016-2020) gecertificeerd “als gekwalificeerd aanbieder van muziekeducatie” door het kwaliteitsinstituut Kunstkeur. Een initiatief van Het ministerie van wetenschappen en onderwijs. Klik voor meer informatie op het KK-logo.

kunstkeur certificering 2012-2016